HÄRLIGA MÖSS I PÄRLBRODERI

😀HÄR KOMMER 2 SÖTA MÖSS. DE ÄR EN PRYDNAD FÖR OSTBRICKAN. MÖSSEN ÄR SYDDA I JAPANSKA TOHO-PÄRLOR CA 6.5 CM HÖGA.   OM DU ÄR INTRESSERAD SKICKA ETT MAIL. Priset är 190:-/par och frakten 12:- med vanligt brev. 

Välkommen att höra av dej till min e-postadress
gitelfwing@telia.com
så svarar jag med ditt mail.😉

De här söta mössen har jag gjort i snart 15 år och de är fortfarande lika populära att ge som present. Kan vara framme året om oavsett färg. Gör dom i flera färger. T ex. rosa och lila.

LILA MÖSS

😀 HÄR KOMMER MÖSSEN I LILA SOM HUVUDFÄRG SYDDA I JAPANSKA TOHO-PÄRLOR. STORLEK OCH PRIS ÄR DETSAMMA SOM TIDIGARE BILD 190:-/par  + porto 12:-.

Du är välkommen att höra av dej med ett mail så svarar jag så fort jag kan. 😉
gitelfwing@telia.com

Här är lila huvudfärgen och de lika söta i vilken färg som helst. Har du speciella önskemål om färgen, tveka inte att höra av dej med ett mail.

BLÅA MÖSS

😀 HÄR KOMMER MÖSSEN I BLÅTT SOM HUVUDFÄRG.
SAMMA STORLEK OCH PRIS SOM FÖREGÅENDE
190:-/PAR OCH FRAKT 12:-.

OM DU ÄR INTRESSERAD hör av dej med ett mail till:
gitelfwing@telia.com

Med vanligt brev avsäjer jag mej allt ansvar. Rek.brev
kostar 50:-.

Här är BLÅTT huvudfärgen och de lika söta i vilken färg som helst. De här söta mössen har jag gjort i snart 15 år och de är fortfarande lika populära att ge som present. Kan vara framme året om oavsett färg. Gör dom i flera färger. T ex. rosa och lila.

ETT HELT GÄNG NYA MÖSS

🤩 Här kommer ett helt gäng med stora ca 65 mm höga de små är ca 55 mm höga. Många köper de här mössen som presenter och som prydnad på ostbrickan. Priset är 190:-/par + porto 12:-. Om jag inte har mössen i lager är lev.tid ca 1 vecka.

Är du intresserad hör av dej med ett mail.  till
gitelfwing@telia.com
                                   

Här kommer ett helt gäng möss i olika färger. Har även sytt de mindre i en den lilla toho-pärlan 11/0. Priset är detsamma för det är exakt lika mycket jobb. Tar lite längre tid med de mindre pärlorna. Men de är otroligt söta.

😀 Här är nu den minsta mössen i rosan, ca 55 mm höga och supersöta. Sätt dom på ostbrickan eller bara som prydnad. Kanske en present till någon som du tycker mycket om. Se priser och villkor ovan.😎

De är så supersöta och har blivit så omtyckta av mina kunder. Med vanligt brevporto avsäjer jag mej allt ansvar för postens hantering. Men...har aldrig blivet av med något.

Kommentarer

24.10.2015 18:01

Noomi

ja du dom är bara för gulliga

02.07.2012 22:23

Ulrika

Hej Git Jättefina pärlhantverk och en väldans söt Manne.Mvh Ulrika Delbert